libravirtua-button ontime-button Vállalkozz digitálisan

montázs2

A Libra mindig fontosnak tartotta a személyes kapcsolattartást Ügyfeleivel. Sok évtizedes tapasztalatunk szerint tanácsadó és fejlesztő kollégáink akkor tudnak a leghatékonyabban együtt működni a Partnervállalttal és megérteni napi működését, problémáját, ha azt a Partner saját székhelyén, számítógépén tudják leoktatni/ beállítani/ megmutatni/ orvosolni.

Kategória: LIBRA Híreik
2017. március 06., hétfő 00:00

LIBRA3s Acél Rendszer

LIBRA3s Acél Rendszer

Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek vezető hazai szállítója, a LIBRA Szoftver Zrt. legújabb iparági megoldása a LIBRA Acél Rendszer, amelyet speciálisan az acélszerkezeti gyártók igényeinek megfelelően fejlesztett ki. Az Európai Uniós pályázatoknak köszönhetően a bevezetési költségek jelentős része vissza nem térítendő támogatásból finanszírozható.

dia

Referenciák

Az egyedileg az acélszerkezeti gyártók részére fejlesztett LIBRA megoldás 2017-ben sikeresen debütált a hazai piac két jelentős szereplőjénél, a DAK Acélszerkezeti Kft.-nél, valamint az Unimontex Kft.-nél.

Amit a LIBRA nyújt Önnek és vállalkozásának

A LIBRA Szoftver Zrt. több, mint 30 éves szakmai múltra tekint vissza, mely magába foglalja az ügyviteli és vállalatirányítási szoftver bevezetésében, és a rendszer fejlesztésben szerzett tapasztalatokat a hazai KKV piacon.

A hazai fejlesztés egyik legnagyobb előnye a rugalmasság, melynek köszönhetően képesek vagyunk Ügyfeleink eltérő igényeit megvalósítani a rendszeren belül, továbbá a hazai fejlesztés előnye, hogy a LIBRA szoftverei naprakészen lekövetik a Magyarországon aktuális törvényi és jogszabályi változásokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy évről-évre egyre több vállalkozás számára könnyítjük meg a mindennapi munkavégzést, és jelenleg több ezer aktív felhasználóval rendelkezünk. Leendő Ügyfeleink számára első osztályú, évente frissülő referenciákat tudunk felmutatni, mind a KKV, mind a nagyvállalati szektorban.

Finanszírozás pályázattal

Megjelent a GINOP – 3.2.2-8.2.4-16 „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása”.

A Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítójaként a LIBRA Acél Rendszerre most akár 40% vissza nem térítendő támogatást is igénybe vehet, továbbá a LIBRA Szoftver Zrt. átvállalja a pályázati ügyintézést, valamint a pályázati díj költségét is.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke minimum 1 millió Ft-tól, maximum 24 millió Ft-ig terjed.

A pályázattal kapcsolatos további információkat, illetve ajánlat kérés itt érhető el.

Miért érdemes a LIBRA Szoftverrel pályáznia?

 • Mert velünk akár 40% vissza nem térítendő támogatást is elérhet.
 • Mert a LIBRA a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója.
 • Mert vezető hazai pályázatíró cégekkel együttműködésben biztosítjuk az Önök sikerét.
 • Mert átvállaljuk a pályázattal kapcsolatos költségeit.

Elérhetőségek, bemutató szervezése, ajánlatkérés

A LIBRA3s Acél Rendszerrel kapcsolatos további információkért kattintson ide vagy érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.

Kategória: LIBRA Híreik

Tavaly év elején megjelent a Kormány 2016. évi több ezer milliárdos keretösszegre tervezett EU pályázati kiírások menetrendje. A Piac & Profit „Pénz, de honnan” címmel, egy konferenciasorozatot hívott életre, ahol az előadók részletesen beszámoltak az elérhető pályázati lehetőségekről és válaszoltak a fejlesztéssel kapcsolatos egyéb kérdésekre is.

A konferencia sorozaton kiállítóként, szakmai támogatóként vett részt a LIBRA Szoftver Zrt. Mint vezető hazai ügyviteli szoftverfejlesztő céget, minket is érintettek a 2016-os informatikai korszerűsítés céljából kiírt és tervezett pályázatok

Kategória: LIBRA Híreik
2017. január 26., csütörtök 00:00

Piac & Profit „Üzleti trendek – 2017” roadshow

Konferenciasorozat indul a dinamikusan fejlődő kis- és középvállalkozások döntéshozóinak, ügyvitelük legfontosabb trendjeiről, az új gyakorlatról, tudásokról. Az „Üzleti trendek – 2017” címet viselő roadshow célja, hogy az üzletvitelbe azonnal beemelhető új üzleti gyakorlatokat, szemléleteket, módszereket, naprakész információkat nyújtson a fejlődni, tanulni vágyó vezetőknek, akik tisztában vannak azzal, hogy csak úgy lehet versenyben maradni, ha folyamatos változásban, fejlődésben tartják magukat és cégüket.

Kategória: LIBRA Híreik

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a novemberben meghirdetett, SEPA-típusú interface kapcsolatok fejlesztése, valamint NAV xml formátumban beérkező számlák LIBRA3s-be való beolvasása és tárolása céljából meghirdetett, fejlesztői közösségekbe történő jelentkezést lezárjuk.

A fejlesztői közösségben résztvevőket e-mailben tájékoztatjuk a további teendőkről.

Azon Ügyfeleinknek, akik jelezték részvételi vagy távolmaradási szándékukat, köszönjük!

Kategória: LIBRA Híreik
2016. május 09., hétfő 00:00

LIBRA3s vizsga a BME-n

Eredményes vizsgát tettek azok a hallgatók, akik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Anyagmozgatási és

Logisztikai Rendszerek Tanszékén a LIBRA3s integrált ügyviteli rendszer megismerését választották tanulmányaik kiegészítésére.

Kategória: LIBRA Híreik

Félidejéhez érkezett a Piac és Profit rendezvény sorozata, mely 7 helyszínen célozza meg azokat a helyi, vagy térségi vállalkozásokat, melyek a fejlődésükhöz EU-pályázatokból anyagi forrást keresnek.

Kategória: LIBRA Híreik

Január végére megjelent a Kormány 2016 évi, több ezer milliárdos keretösszegre tervezett EU pályázati kiírások menetrendje.

A Piac&Profit konferencia sorozatot szervez, ahol az előadók részletesen beszámolnak  a GINOP, a TOP, a KEHOP és a VP aktuális kiírásairól, és válaszolnak a fejlesztéssel kapcsolatos egyéb, finanszírozási és hatékonysággal kapcsolatos kérdésekre is.

Ezen a konferencia sorozaton kiállítóként, szakmai támogatóként részt vesz a Libra Szoftver Zrt. is.

Valamennyi helyszínen jelen lesznek kollégáink, akik személyesen adnak tájékoztatást az infokommunikációs fejlesztést tervező kis- és középvállalkozások jelen lévő képviselőinek a LIBRA szoftvereiről, a támogatással elérhető korszerű informatikai megoldásairól.

A konferencia sorozat tervezett időpontjai és helyszínei:

 1.            Február 04. - Szeged
 2.            Február 25. - Pécs
 3.            Március 24. - Nyíregyháza
 4.            Április 07. - Székesfehérvár
 5.            Április 28. - Miskolc
 6.            Május 19. - Szombathely
 7.            Június 02. - Budapest

A LIBRA Szoftver Zrt. – mint vezető hazai ügyviteli szoftverfejlesztő cég – különleges akcióval készül megkönnyíteni az EU pályázati forrásból informatikai fejlesztést tervező vállalkozások dolgát.

Átvállalja a cégektől a pályázati ügyintézést, valamint a pályázatírás költségét is!

Kategória: LIBRA Híreik
2016. január 21., csütörtök 00:00

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A VOLÁN ELEKTRONIKA ZRT. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel együttműködve fejlesztett ki a Viziközművek működtetéséhez mobil integrációs platformot

2016.01.05.

A VOLÁN ELEKTRONIKA Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem konzorciumban együttműködve 152 343 011 Ft-ot nyert el az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című pályázati felhíváson. Az elnyert támogatást a vállalkozás a viziközművek működtetéséhez szükséges mobil integrációs platform kifejlesztésére fordította.

 

A Volán Elektronika Zrt. 1987 óta foglalkozik a víziközmű szolgáltatók vállalatirányítási rendszerét támogató informatikai háttérmegoldások létrehozásával. Ez az integrált informatikai rendszer nemcsak a gazdaságirányítási modulokat tartalmazza, hanem magában foglalja a közműszolgáltatók szolgáltatási alrendszereit: a számlázást, behajtást komfortos, az adott területnek maximális mértékben megfelelő részrendszerek formájában.

Az All-In-Mobile mobil integrátor platform újdonságtartalmát az egységes, integrált, személyre szabott víziközmű-szakmai, gazdasági, és az egységes és célzott felhasználói tájékoztatási platform létrehozása, a feladatok mobil eszközökre történő publikációs lehetőségének megteremtése jelenti. A koncepció alapját az egységes, a heterogén alrendszerekből táplálkozó adatbázis létrehozása, és az egységes adatbázisból, az interface‑ek segítségével történő adatkinyerés, betöltés jelenti. Az integrátor platform képes szabványos csatolókon keresztül kapcsolatot teremteni ERP rendszerekkel, Műszaki információs Rendszerekkel, valamint az interface-eken keresztül fogadott adatokat képes publikálni mobil kliensek irányába. Az egységesítés lehetőséget biztosít a víziközmű-szolgáltatók számára ahhoz, hogy a szakmai és gazdasági rendszereikben szereplő adataikat mobil eszköz irányába publikálhassák. Mindezt egy szabványos eszközöket használó platform segítségével teremtette meg a konzorcium.

Projektünk 2014.01.01-én kezdődött a rendszer megtervezésével és 2015.12.31-én ért véget a felhasználói tesztekkel és hibajavításokkal.

 

Kategória: LIBRA Híreik

A 2/2015. (II. 3.) NGM rendelet módosította a 23/2014. (VI. 30.) NGM rendeletet és előírt, egy minden számlázó programban kötelező funkciót, adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás néven, 2016. január 1-től.

A LIBRA szoftvercsalád rendszereit a rendelet megjelenését követően már áprilisban elkezdtük felkészíteni a rendeletben előírt funkció megvalósítására.

NAV közleménye: Számlázó programok "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" funkciója.
http://www.nav.gov.hu/nav/ado/afa080101_hatalyos/A_szamlazo_programok_20151007.html a 2106-os változással kapcsolatban

A LIBRA3s-ben megvalósított új funkció, a rendelettel összhangban, a 2016-os verziókban (LIBRA3s ver. 2.7.0, vagy magasabb), jelenik meg. Az új verzió változás követését a szokásos helyen a LIBRAWIKI oldalon olvashatják el részletesen

http://librawiki.mve.hu/mediawiki/

Kategória: LIBRA Híreik
1. oldal / 3

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérje vállalatára szabott megoldásunkat!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com